Logo

‘Moeders, mama, ma, mams, moesje’.. Zomaar wat namen voor een van de belangrijkste vrouwen in menig mans leven. Mijn moeder, ik noem haar ‘mams’, zette me 24 jaar geleden op de wereld en ik ben dol op haar. Natuurlijk zitten we elkaar wel eens in de haren. Horendol maak ik haar soms als ik het huis weer binnen kom vliegen, nauwelijks tijd om een praatje te maken, onrustig en gehaast als ik soms ben.  Toch zouden we elkaar voor geen goud kunnen missen.

Deze eerste blog op onze nieuwe site draag ik op aan mijn moeder. Natuurlijk, het is bijna Moederdag, maar ik heb ook gewoon heel veel aan haar en mijn vader te danken. Bijna drie jaar geleden opende ik mijn winkel in Wijhe, vorig jaar werden we Mijn Bloemist van het Jaar 2015/2016 en nu een half jaar later heb ik een totaal vernieuwde website mét webshop. Wie had dat ooit gedacht? Vanaf nu kun je dus ook online winkelen bij Vloedgraven, wéér een stap vooruit.

Samen met mijn team, en zeker ook met hulp van mijn ouders op de achtergrond, zijn we dagelijks druk voor onze geweldige klanten. Met Moederdag in aantocht hoop ik weer prachtige creaties voor jullie moeders te mogen maken. Laat me weten wat haar lievelingsbloem is en dan verwerken we die in een speciaal boeket. Mijn mams verwen ik dit jaar ook maar wat extra, dat heeft ze verdiend.

Groet,
Thomas

The celebrities named or featured on Store Front have not endorsed recommended or approved the items offered on site
Joomla Template by GavickPro.com.