Workshops met een accent

De klantenservice van Vloedgraven Bloemen en Wonen is te bereiken door een e-mail te sturen naar info@vloedgravenwijhe.nl. Je kunt ook bellen naar 0570-525338. Dit kan van maandag tot en vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Geleverd product
Houd er rekening mee dat bloemen een natuurproduct zijn; het geleverde boeket kan enigszins afwijken van de foto uit de webshop. Vloedgraven Bloemen en Wonen werkt zoveel mogelijk met bloemen uit het seizoen.

Garantie op kwaliteit
De bloemen van Vloedgraven Bloemen en Wonen zijn dagvers. Wij geven 7 dagen vaasgarantie op een boeket. Heb je klachten over de kwaliteit van het boeket? Laat het ons dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten en neem contact op.

Klacht doorgeven
Mocht je onverhoopt ontevreden zijn dan ontvangen wij je feedback graag. Je kunt je klacht naar ons mailen of doorbellen.

Bezorgmoment
Als u vandaag voor 12.00 uur bestelt, dan bezorgen wij vandaag nog (met uitzondering van zon- en feestdagen en bezorgen in het buitenland). We kunnen helaas geen exact bezorgtijdstip afspreken. Over het algemeen wordt de bestelling tussen 9.00 en 18.00 uur bezorgd. Mocht de geadresseerde niet thuis zijn dan leveren we het boeket bij de buren af en stoppen een briefje in de brievenbus. Wil je weten of je boeket al is bezorgd? Bel ons dan gerust.

Als u vandaag voor 12.00 uur bestelt, dan bezorgen wij vandaag nog (met uitzondering van zon- en feestdagen en bezorgen in het buitenland). We kunnen helaas geen exact bezorgtijdstip afspreken. Over het algemeen wordt de bestelling tussen 9.00 en 18.00 uur bezorgd. Mocht de geadresseerde niet thuis zijn dan leveren we het boeket bij de buren af en stoppen een briefje in de brievenbus. Wil je weten of je boeket al is bezorgd? Bel ons dan gerust.

Bezorgkosten
U betaalt per adres slechts één keer de bezorgkosten, ongeacht hoeveel boeketten u op het adres laat bezorgen. In het buitenland verzorgen collega bloemisten uw bestelling. Wij adviseren u hierover graag.
Wijhe: €3,50
Binnen 10 km vanaf Wijhe: €5,00
Rest van Nederland: €7,50

Workshops

Een aantal keer per jaar kun je bij ons terecht voor het volgen van een workshop. Lekker zelf een hippe creatie in elkaar draaien, maar wel met een echte Vloedgraven-touch. Thomas en zijn medewerkers brengen je de fijne kneepjes van het vak bij en je gaat naar huis met een prachtstuk. Afgestemd op de gelegenheid of het seizoen. Uiteraard werk je met dagverse producten, passende materialen en krijg je een stukje kwaliteit mee naar huis waar je hopelijk lang plezier van hebt. Gezellig om samen met je moeder, zus, vriendin, collega of buurvrouw te doen. Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en drankje. Je zult zien dat de avond voorbij vliegt. Echt iets om naar uit te kijken. Is het al bijna Kerst? Of Pasen, of herfst?

Op verzoek kunnen we ook een workshop op maat bij ons in de winkel verzorgen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende voorbeeldstukken. Je hebt de vrije keus in producten. In overleg is veel mogelijk, wij denken graag met je mee. Informeer gewoon eens.

HERFSTCREATIE

De dagen worden korter, het zonnetje wateriger en de bomen kleuren van groen naar oranje en bruin. De kachel kan weer aan, evenals gezellige kaarsjes. Om je huis echt in herfstsferen te krijgen kun je bij ons een workshop ‘Herfstcreatie’ volgen. Uiteraard werk je met dagverse producten, passende seizoenmaterialen en krijg je een stukje kwaliteit mee naar huis waar je hopelijk lang plezier van hebt. Gezellig om samen met je moeder, zus, vriendin, collega of buurvrouw te doen. Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en drankje.

KERSTCREATIE

Volgens sommigen is Kerst de gezelligste tijd van het jaar. Denk aan: de geur van dennennaalden, lichtjes in de kerstboom en tientallen kaarsjes aan. Maar ook foute kerstliedjes zingen, lekker met z’n allen eten en cadeautjes onder de boom. Om de kerstsfeer nog meer in huis te halen verzorgen wij een workshop ‘Kerstcreatie’ voor jou en je dierbaren. Uiteraard werk je met dagverse producten, passende seizoenmaterialen en krijg je een stukje kwaliteit mee naar huis waar je hopelijk tot in het nieuwe jaar plezier van hebt. Gezellig om samen met je vriendin, buurvrouw, moeder, zus, of collega te doen. Uiteraard zorgen wij voor een kerstkransje en glühweintje.

PAASCREATIE

Nog zo’n gezellige tijd: Pasen. Meteen een mooi excuus om in huis weer het een en ander te veranderen en voor een nieuwe sfeer te zorgen. Pasteltinten, geel, paashaasjes en natuurlijk veel eieren. Wist je dat wij ook een workshop ‘Paascreatie’ verzorgen? Uiteraard werk je met dagverse producten, passende seizoenmaterialen en krijg je een stukje kwaliteit mee naar huis waar je hopelijk lang plezier van hebt. Gezellig om samen met je moeder, zus, vriendin, collega of buurvrouw te doen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een hapje en drankje.

Laten we in contact blijven

Adresgegevens

Vloedgraven Bloemen en Wonen
Nieuwendijk 3-5-7
8131 CD  Wijhe
T  0570 52 53 38
info@vloedgravenwijhe.nl

Log in

create an account